22 June 2018

Eerstelijns support engineer (medische meetapparatuur)

Posted in Open Positions, Netherlands

Over COSMED Benelux

COSMED Benelux is onderdeel van COSMED The Metabolic Company in Rome. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein en verkopen en onderhouden medische apparatuur voor het meten van longfunctie, metabolisme en lichaamssamenstelling. Daarnaast adviseren wij klanten bij het gebruik van de apparatuur. Onze klanten werken in verschillende disciplines, zoals longfunctie, intensive care, diëtetiek, sportwetenschap en sportgeneeskunde. Je kunt dan denken aan de KNVB, Philips Research of Universiteit Twente. Meer informatie is te vinden op www.cosmed.com.

Wat ga je doen?

Op onze supportafdeling hebben wij plaats voor een Eerstelijns support engineer. Je gaat periodiek onderhoud uitvoeren aan apparaten. Het onderhoud vindt deels plaats bij ons op kantoor in Nieuwegein en deels bij klanten op locatie. Daarnaast ga je in de eerste lijn klanten helpen met het oplossen van een probleem met hun apparaat of de bijbehorende software. Je zorgt voor de bijbehorende administratie en documentatie. Indien nodig, onderhoud je contact met de collega’s van support in Italië.

Wat breng je mee?

Wij zijn een klein en hecht team, waarin ieders aandeel belangrijk is voor de service die we aan onze klanten bieden. Wij zoeken een collega die leergierig en proactief is en het leuk vindt om als onderdeel van een team ergens de schouders onder te zetten. Verder is het volgende van belang:

  • Je hebt een Opleiding Elektrotechniek of een andere opleiding in een technische richting afgerond (minimaal MBO niveau 4);
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan met apparatuur die bestemd is voor metingen aan personen;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Een omgeving waarin je veel kunt leren in een interessant werkveld waarin veel nieuwe ontwikkelingen plaats vinden. Je werkt met gemotiveerde collega’s en inspirerende klanten. Een meerdaagse training op ons hoofdkantoor in Rome kan deel uitmaken van de inwerkperiode. Daarnaast bieden we een passend startsalaris en een reiskostenvergoeding.

Reageren?

Heb je interesse, dan ontvangen wij graag je CV en je motivatiebrief! Deze kun je sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Petra van Os. Wil je eerst meer informatie over de functie, dan kun je contact met ons opnemen via 088-1050500.