17 January 2022

Vacature Business support assistant || The Netherlands

Posted in Open Positions, Netherlands

Job Title: Business support assistant
Weekly hours: 40 
Location: Nieuwegein (The Netherlands)

 

Over COSMED Benelux

COSMED Benelux is onderdeel van COSMED The Metabolic Company in Rome. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein en leveren en onderhouden medische apparatuur voor het meten van longfunctie, metabolisme en lichaamssamenstelling. Daarnaast adviseren wij klanten bij het gebruik van de apparatuur. Onze klanten werken in verschillende disciplines, zoals longfunctie, intensive care, diëtetiek, sportwetenschap en sportgeneeskunde. Je kunt dan denken aan de KNVB, het UMC Utrecht of de Universiteit Twente. Meer informatie is te vinden op www.cosmed.com

 

Wat ga je doen?

Wegens uitbreiding hebben wij momenteel een vacature voor een Business support assistant. Je gaat het team van de binnendienst assisteren bij allerlei voorkomende taken, zoals de verwerking van verkooporders en inkooporders, de verwerking van inkoopfacturen en declaraties, het maken van eenvoudige offertes, het bijhouden van het klantenbestand en de serviceadministratie. Daarnaast neem je de telefoon op en registreer je servicecases. Af en toe assisteer je bij de voorbereiding van beurzen en andere evenementen.

 

Wat breng je mee?

Wij zijn een klein, dynamisch en hecht team, waarin ieders aandeel belangrijk is voor de service die we aan onze klanten bieden. Wij zoeken een collega die leergierig, accuraat en proactief is. Iemand die het leuk vindt om als onderdeel van een team ergens de schouders onder te zetten. Meedenken over het verbeteren van processen en procedures wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast zijn affiniteit met boekhouden en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift belangrijk. Kennis van het Italiaans is een pré maar zeker geen vereiste.

 

Wat kun je van ons verwachten?

De ervaring van een baan waarbij jouw werk bijdraagt aan een betere gezondheid of conditie van anderen. Wij bieden een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Je komt terecht in een omgeving waarin je werkt met gemotiveerde collega’s en inspirerende klanten en waar je veel eigen inbreng kunt hebben.


Reageren?

Heb je interesse, dan ontvangen wij graag je CV en je motivatiebrief!
Deze kun je uiterlijk 7 februari 2022 sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Petra van Os.
Wil je eerst meer informatie over de functie, dan kun je altijd contact met ons opnemen via 088-1050500.

  

 

COSMED is a leader in providing Cardio Pulmonary Diagnostics systems and software. COSMED systems are used in Universities, Hospital, Physiology research, gait analysis, CP rehabilitation. Our customers range from high end research institutes, universities, hospitals to Doctors/GPs and companies involved in Health & Wellness Industry.

COSMED respects your privacy and will treat your personal information as confidential.
We will use and share your personal information as described in this Privacy Statement.

NOTE: The above statements are intended to describe the general nature and level of work. Additional duties might be assigned. Management retains the right to add or change duties of the position at any time.